skorsalomon

VILKA ÄR VI?

SKORSALOMON är en av Salomon ledande skobutiker på nätet. Genom att erbjuda ett supersortiment av skor vill vi inspirera och hjälpa våra kunder att hitta varumärken och modeller som passar just deras personliga stil. På Salomon älskar vi mode. Det finns inga stilar som är rätt eller fel, utan mode ska vara kul för alla. Vi erbjuder kvalitetsprodukter för alla tillfällen året runt.

skorsalomon har många års erfarenhet av framgångsrik e-handel. Det är tryggt, snabbt och enkelt att handla hos oss och vi vill hålla en ständigt hög servicegrad. skorsalomon vill alltid ha nöjda kunder. Sportamores sikte har från start varit att erbjuda marknadens bredaste varumärkesportfölj, djupaste utbud samt kunna erbjuda bästa tänkbara service.

skorsalomon erbjuder ett ännu större utbud, snabbare leveranser och bättre priser! Allt för att du som kund ska få den bästa upplevelsen!

 

PERSONLIG STIL
Vi vill inspirera och hjälpa våra kunder att hitta varumärken och modeller som passar just deras personliga stil. Hos Brandos finns något för alla.

INSPIRERANDE
På skorsalomon älskar vi skor och tittar hela tiden på vilka trender som ligger framför oss. Samtidigt som vi vill inspirera våra kunder uppmuntrar vi dem till att följa sitt hjärta och hitta sin personliga stil. Genom vägledning och inspiration hoppas vi att alla ska hitta just vad de söker.

SERVICE
På skorsalomon erbjuder vi alltid en tillgänglig, kunnig och professionell kundtjänst. Det ska vara enkelt och tryggt att handla hos oss. Du kan kontakta vår kundservice på telefon: +48 607 371 8172 eller genom att skicka e-post till Sales@Skorsalomon.Se