Ny friluftsjacka från Arukimasu

Hej på er alla glada!

Jag har ett tag varit på jakt efter en bra friluftsjacka som jag kan ha när jag ha både på hundpromenader och utomhuslek med barnen. Den behöver stå emot både vind och väta men så vill jag också att den är både skön och snygg och gärna bra pris. När jag satt och sökte efter friluftjackor så hittade jag en nätbutik som jag inte varit inne på förut men som jag faktiskt beställde från tillslut.

Nätbutiken heter Arukimasu och har en massa outdoorkläder som passar till att från fiske, till vandring och andra utomhusaktiviteter. Dessutom har de bra priser så därför tänker jag att jag kan tipsa om det till er. Flera av mina läsare har ju barn och är ute på i lekparker och på andra utflykter och då är det bra att ha kläder som tål bus och lek i alla väder.

Även om vår hund är ganska bekväm och inte så pigg på att gå ut i alla väder så får vi ju tvinga ut henne ibland så att hon får rastas och får sina behövliga promenader. Hon är för övrigt möjligtvis familjens största soldyrkare, för när solen skiner in genom fönsterna så letar hon upp en fläck i solen och lägger sig alltid där. Hon är som matte, jag älskar också solen och längtar till våren och sommaren.

Jag är så nyfiken på att få hem min nya friluftsjacka och jag valde en storlek större så att jag kan ha en tjockare tröja under om det behövs.  Om du också letar efter smarta och slitstarka kläder så kika in på Arukimasu så kommer du nog säkert hitta något du gillar. Det finns både för dam och herr, men dock inte för barn.

Hoppas nu att du har en bra start på veckan och en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!